Az atlanti édenkert, ahol mindig tavasz van, és mindig nyílik valamilyen virág. Gyönyörű vulkánok, friss zöld legelőkön boldog tehenek, csodás panorámák, hatalmas fehértarajos hullámok, pengeéles gerincek és mindenütt ott a hatalmas, végtelen óceán, napszakonként változó színekkel. Gyönyörű naplementék, meleg vizes források, vízesések, hortenziák és még oldalakon át lehetne sorolni, mivel tud lenyűgözni az Azori-szigetek. Kilenc kicsi sziget, mindegyik más és mégis egyformák.

Bővebben: Túrák az atlanti édenkertben – Azori-szigetek - 2020 július 16 - 27

Levadák és ködbe vesző hegycsúcsok, ősi babérerdők és rengeteg virág, ismeretlen színes gyümölcsök és virágok, ez a felsorolás soha nem lehet teljes: rengeteg egyéb csoda vár Madeira szigetén. Csepegő köderdők, tengerbe zuhanó sziklafalak és eldugott vízesések: az örök tavasz szigetén garantáltan nem fogsz unatkozni. És a lenyűgöző, mindenütt jelen levő, hatalmas óceán, dübörgő hullámaival és folyton változó színével. Ajánlunk neked öt csodás levada-túrát, három csodás gerinctúrát a felhők fölött, rengeteg partszakaszt és 10 csodás napot ezen a felejthetetlen szigeten. Tarts velünk!

Bővebben: Madeira - örök tavasz - 2020 április 20 - 30

Ha eddig Tenerifének csak a bulisziget-arcát ismerted, most itt az alkalom egy csodás túrás kalandra. Ha elhagyod a resortokat és a hotelkomplexumokat, ha felhúzod a bakancsot és rálépsz az ösvényekre, mindent megad neked ez a csodás sziget.  Az élet ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér. Pengeéles gerincek, vulkanikus hegyek, csendes fenyőerdők és árnyékos babérerdők: minden van, amit természetjáró kívánhat. Az Anaga-hegység csipkés gerincei és napsütötte babérerdői külön világ, amellyel egyszeriben szerelembe estünk, és még sokszor fel akarjuk keresni. A Teide, a vulkánok monumentális királya mindent dominál.

Bővebben: Tajinaste-túrák Tenerifén – 2020 május 15 - 25