Ezt a szép erdélyi körutazást ajánljuk mindenkinek, akit érdekel Erdély és a magyarság kultúrája, a csodás erdélyi tájak és hegyek. Utunk során felkeresünk rengeteg nevezetes helyet, melyek így vagy úgy kapcsolódnak a magyar történelemhez, irodalomhoz, verssel-prózával idézzük fel népünk nagyjait. Élvezzük majd az erdő csendjét, a természet kényeztetését, a csodás panorámákat, borvízforrásokat. Rövid, mindenki által élvezhető túrák színesítik a programot. Szállásainkon megkóstoljuk a helyi ízeket, igazi erdélyi vendégszeretetben lesz részünk. Utazás kényelmes, légkondicionált busszal. Kétszer mulatós estet tartalmaz a program: Széken és Varságon. Jelige: érzed otthon magad Erdélyben!

Bővebben: Mezőség és Székelyföld, körutazás Erdély szívében - 2019 június 22 - 29

Az erdélyi nyár idén is rengeteg élménnyel kecsegtet. Tarts velünk és gyalogolj ismeretlen ösvényeken, fenyőerdők csendjében az Istenszékén, fehér mészkősziklákon a Székelykőn, kristálytiszta patakok mellett a Kárpátokban. Fesztiválozz Kolozsváron, ahol a Magyar napok mindenkinek tartogat valami érdekeset. Ismerkedj meg és mulass a székiekkel, és lépj rá Wass Albert nyomdokaira. Töltsd Szent István ünnepét a Kincses városban és ne hagyd, hogy ez az év Erdély nélkül teljen el!

Bővebben: Édes erdélyi nyár - csillagtúrák kolozsvári magyar napokkal - 2019 augusztus 18 - 25

Ajánljuk ezt a kirándulást mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni Dél-Erdély épített örökségével, történelmi hangulatú, ódon érdekességeivel. Régi falak, ódon templomok, hamisítatlan erdélyi hangulat és a nagy hegyek kísérnek végig utunkon. Rendkívül gazdag programunk cálja, hogy betekintsünk rejtett zugokba is, ahova nem minden nap jutsz el:  olyan ínyencségek szerepelnek a listán, mint például  Demsus, Nagydisznód, Keresd, stb. Megismerkedünk keveset emlegetett, de nagy formátumú emberek történeteivel, akik valamikor itt éltek és kötődnek ezekhey a helyekhez: Dávid Ferenc, Heltai Gáspár, György barát, Bethlen Gábor, stb. Utunkat fantasztikus borkóstolóval zárjuk Balla Géza pincészerében, az erdélyi Hegyalján.

Bővebben: Dél-erdélyi vártúra - rejtőzködő értékek nyomában - 2019 július 3 - 7, augusztus 28 - szeptember 1